Продавець Stockroom-побутові товари європейської якості! розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1923 відгуків
+380 (73) 268-97-13
+380 (67) 268-97-13
+380 (95) 211-06-67
пр-т Повітрофлотський 92 б, Київ, Україна
https://stockroom.com.ua
Кошик
Сковорода чавунна Krauff 29-210-004 Ø 26 см, фото 2Сковорода чавунна Krauff 29-210-004 Ø 26 см, фото 3

Сковорода чавунна Krauff 29-210-004 Ø 26 см

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 29-210-004

402 ₴

Показати оптові ціни
Сковорода чавунна Krauff 29-210-004 Ø 26 см
Сковорода чавунна Krauff 29-210-004 Ø 26 смНемає в наявності
402 ₴
+380 (73) 268-97-13
  • +380 (67) 268-97-13
  • +380 (95) 211-06-67
+380 (73) 268-97-13
  • +380 (67) 268-97-13
  • +380 (95) 211-06-67
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Сковорода Krauff 29-210-004 Ø 26 см виконана з чавуну. Чавун відрізняється повільним накаливанием, що в подальшому дозволяє йому рівномірно віддавати тепло по всій робочій поверхні. Найкраще чавунна сковорода лита справляється з жаркою млинців, приготування плову, рагу, а також страв які вимагають довгого томління. Здатність до збалансованої акумуляції тепла дозволяє не тільки рівномірно тушкувати м'ясо, овочі та крупи, а також наділяти кінцевий продукт вишуканим смаком і ароматом. Чавун відомий як практичний матеріал, але досягається це якість не так просто. Від домогосподарки вимагається виконання спеціальних підготовчих операцій. За умови правильного обслуговування посуд прослужить роки і навіть десятиліття.

Догляд за чавунною сковородою:

Насамперед її треба добре вимити з м'яким миючим засобом, потім прожарити посуд на плиті до однорідної матовою поверхні приблизно 15 - 20 хв. Помити холодною водою і знову поставити на вогонь просушити. Після цього за правилами, які знали ще наші бабусі, потрібно насипати на сковорідку сіль таким чином, щоб вона повністю закрила дно і прожарити її на середньому вогні протягом 10 хвилин. Відразу ж після цього, висипавши сіль, моєму сковороду, просушуємо на плиті і змащуємо внутрішню поверхню шаром жиру, наприклад соняшниковою олією, салом, маслом або маргарином. Провівши ці нехитрі процедури, ви додасте нової сковороді антипригарних властивостей, яких вистачить на довгі роки.

  • Не рекомендується мити чавунну сковорідку в посудомийній машині. Не рекомендується замочувати сковорідку в раковині. Після приготування, постарайтеся вимити її як можна швидше в гарячій воді з м'яким миючим засобом і відразу протріть насухо.
  • І запам'ятайте просте правило: чим частіше Ви готуєте на чавунній сковороді, тим довше вона прослужить!
  • Можливо використовувати на всіх типах плит, включаючи індукційну.

Характеристики
Основні
ВиробникKrauff
Країна виробникУкраїна
МатеріалЧавун
ФормаКругла
Верхній діаметр посуду26 (см)
Кришканемає
Кількість ручок1
Матеріал ручокДерево
СтанНовий
Додаткові характеристики
КолірЧорний
Користувальницькі характеристики
Тип посудуСковорода
Інформація для замовлення
  • Ціна: 402 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner