Ніж кухаря виготовлений із преміальної сталі найвищої якості, яка дає можливість забути про заточення на тривалий час. Для використання як шеф-кухарів у ресторанах і кафе, так і в нас на кухнях. Дбайливо упакований у подарункову упаковку.
Характеристики ножа кухаря:
- тип ножа — кухарський;
- матеріал клинка — вуглецева сталь марки AUS — 10V (Японія);
- 67 шарів сталі (дамаська);
- індекс твердості за Роквеллом — 60± 2 HRC;
- кут заточування — 15° на кожну сторону;
- матеріал колодки — натуральне дерево оливкове;
- довжина клинка — 20 см;
- довжина колодки — 11.5 см;
- найвища якість виготовлення з увагою до деталей;
- серія Damascus з дерев'яною ручкою, що складається з 7 варіантів ножів:
- для овочів
- ніж обвалювальний
- універсальний
- слайсерний
- сантоку
- ніж шеф-кухаря
- кліверний (крапок)
- красиве подарункове паковання;
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Damascus |
Тип | Ніж кухарський |
Довжина ножа | 33 см |
Довжина леза | 20 см |
Матеріал леза | Дамаська сталь |
Матеріал рукоятки | Дерево |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Склад набору | |
Кейс в комплекті | Так |
Характеристики стали | |
Марка стали | AUS 10 |
Кількість шарів сталі | 67 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 468 ₴
- Спосіб упаковки: фірмове подарункове паковання.