Зроблено в Японії!
Ніж шеф-кухаря зроблений із якісної неіржавкої сталі марки AISI-420JS методом штампування. Двобічне заточування по 15° на бік, зручна ручка та, звичайно ж, визнана у всьому світі японська якість матеріалів і майстерність виробництва.
Опис і характеристики кухонного ножа:
- тип: ніж кухонний, кухаря;
- матеріал виробництва — неіржавка сталь;
- марка сталі — AISI-420JS;
- ручка — міцний харчовий пластик;
- двостороннє заточування;
- ширина різальної крайки — 18.5 см;
- розмір колодки — 12 см;
- загальна довжина ножа — 30,5 см;
- товщина металу — 1.5 мм;
- твердість металу — 58-59 HRC;
- фірмове подарункове паковання;
- країна виробництва та реєстрації бренда — Японія.
Рекомендации: не мити в посудомийній машині, не різати кістки та інші тверді матеріали, тримати якнайдалі від дітей.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Японія |
Довжина ножа | 30.5 мм |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Пластик |
Заточка леза | Двостороння |
Виробник | JS |
Розмір леза | |
Довжина леза | 18.5 мм |
Користувацькі характеристики | |
Бренд | Tsubazo Японія |
Тип | Ніж кухарський |
Підходить для миття в посудомийній машині | False |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 250 ₴
- Спосіб упаковки: фірмове картонне паковання.