Ніж кухаря виготовлений із преміальної сталі найвищої якості, яка дає можливість забути про заточування на тривалий час. Для використання як шеф-кухарів у ресторанах і кафе, так і в нас на кухнях. Дбайливо упакований у подарункову упаковку.
Характеристики ножа:
- тип ножа — шеф-кухаря, кухонний;
- матеріал клинка — вуглецева сталь марки AUS — 10 (Японія);
- 73 шари сталі (дамаська);
- індекс твердості за Роквеллом — 60± 2 HRC;
- кут заточування — 15° на кожну сторону;
- матеріал колодки — натуральне Ебенове дерево;
- довжина різальної частини клинка — 15.5 см;
- довжина колодки — 11.5 см;
- найвища якість виготовлення з увагою до деталей;
- серія Damascus складається з 7 варіантів ножів:
- для овочів
- ніж обвалювальний
- універсальний
- слайсерний
- сантоку
- ніж шеф-кухаря
- кліверний
- також ці ножі представлені в наборі на дерев'яній підставці;
- красиве подарункове паковання;
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Damascus |
Тип | Ніж кухарський |
Довжина ножа | 29 см |
Довжина леза | 15.5 см |
Матеріал леза | Дамаська сталь |
Матеріал рукоятки | Дерево |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Склад набору | |
Кейс в комплекті | Так |
Характеристики стали | |
Марка стали | AUS 10 |
Кількість шарів сталі | 73 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 256 ₴
- Спосіб упаковки: фірмове подарункове паковання.