Зроблено в Японії!
Ніж сашимі, для суші і риби зроблений з якісної нержавіючої сталі марки AISI-420JS методом штампування. Одностороння заточка, зручна ручка з натурального дерева, і звичайно ж визнане в усьому світі японське якість матеріалів і майстерність виробництва.
Опис і характеристики кухонного ножа:
- тип: ніж кухонний, кухаря;
- матеріал виготовлення - нержавіюча сталь, натуральне дерево;
- марка сталі AISI-420JS;
- ручка - натуральне дерево, клен;
- одностороння заточка;
- ширина ріжучої кромки - 20.5 см;
- розмір рукояті - 11.5 см;
- загальна довжина - 33 см;
- товщина металу - 1.8 мм;
- твердість металу - 58-59 HRC;
- фірмова подарункова упаковка;
- країна виробництва і реєстрації бренду - Японія.
Рекомендації: не мити в посудомийній машині, не різати кістки та інші тверді матеріали, тримати подалі від дітей.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Японія |
Тип | Ніж кухарський |
Довжина ножа | 33 см |
Довжина леза | 20.5 см |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Дерево |
Заточка леза | Одностороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Виробник | |
Бренд | Tsubazo Японія |
Інформація для замовлення
- Ціна: 991 ₴