Японський ніж "сантоку" виготовлений з преміальної сталі найвищої якості, яка дає можливість забути про потребу заточування на тривалий час. Для використання як шеф кухарів в ресторанах і кафе, так і у нас на кухнях. Дбайливо упакований в подарункову упаковку.
Характеристики ножа "сантоку":
- тип ножа - японський поварський ніж "сантоку";
- матеріал клинка - вуглецева сталь марки AUS - 10 (Японія);
- 67 шарів сталі (дамаська);
- індекс твердості по Роквелу - 60± 2 HRC;
- кут заточування - 15° на кожну сторону;
- матеріал рукояті - натуральне дерево оливкове;
- довжина клинка - 18 см;
- довжина рукояті - 11.5 см;
- найвища якість виготовлення з увагою до деталей;
- серія Damascus з дерев'яною ручкою складається з 7 варіантів ножів:
- для овочів
- ніж обвалочний
- універсальний
- слайсерный
- сантоку
- ніж шеф кухаря
- кливерный
- також дані представлені ножі в наборі на дерев'яній підставці;
- красива подарункова упаковка;
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Damascus |
Тип | Японський кухарський ніж |
Довжина леза | 18 см |
Матеріал леза | Дамаська сталь |
Матеріал рукоятки | Дерево |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Склад набору | |
Кейс в комплекті | Так |
Характеристики стали | |
Марка стали | AUS 10 |
Кількість шарів сталі | 67 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 3 360 ₴
- Спосіб упаковки: фирменная подарочная упаковка.