Молочники
Прогрес і технології не стоять на місці і одна з них говорить: - До побачення молоко, що втекло! Пішли в минуле брудні плити і каструлі з пригорілим молоком на стінах. Технологія подвійних стінок і дна, заповнених водою, знімає потребу чергувати над молоком, що підігрівається.
Які переваги дає молочник:
- у молочнику молоко не збігає і не пригорає, завдяки технології подвійних стінок та дна;
- свисток сповістить про закипання води у подвійних стінках;
- за такої технології зберігаються всі корисні властивості молока;
- можна готувати каші, домашній сир та топлене молоко;
- готується дитяче та дієтичне харчування;
- підійде для приготування трав'яних настоїв, кремів та соусів;
- не вимагає постійної присутності біля плити.
Ми не вказуємо правила вашого побуту, ми робимо його простішим!